Среда
21.11.2018
02:14
ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа

+++
Нравится
Поиск
Реклама
Наш опрос
Верите рекламе?
Всего ответов: 1
Полезные сайты
  • Справочник потребителя
  • Добавкам НЕТ
  • Молодь за права споживачів
  • Корисна Їжа
  • Друзья сайта
  • Я паркуюсь как МУ"АК
  • Сайт для активного отдыха
  • Мобильный сайт Василькова
  • Сайт ОСББ Киевских домов
  • Все об автомобилях
  • Зап части для УАЗ 4х4
  • Ремонт,строительство
  • Сайт о здоровой еде
  • Мобильный фан-клуб
  • Политика Украины
  • hand made Сувениры
  • Приватний НОТАРІУС
  • [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Форум о здоровой пище » Интересное о продуктах » Интересные статьи и материалы о продуктах питания » цукор (сахароза) (Что это?)
    цукор (сахароза)
    ТовароведДата: Четверг, 13.10.2011, 22:39 | Сообщение # 1
    Подскажу чем питаться
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 189
    Репутация: 0
    Статус: Offline
    цукор (сахароза)

    Цукор

    Слово «цукор» походить від санскритського «sarkara», що перекладається як «гравій, пісок». Цей термін увійшов в арабську мову як «sukkar», а в середньовічну латинь як «succarum».

    Цукром прийнято називати сахарозу - водорозчинний вуглевод, що складається з глюкози і фруктози.

    Сахароза - поширений в природі дисахарид, який зустрічається у складі багатьох рослин. Особливо багато сахарози міститься в цукровому буряку і цукровому очереті, які служать сировиною для промислового виробництва цукру.

    Цукор (сахароза) - у рафінованому вигляді являє собою безбарвні кристали. Буруватий колір неочищений цукор надає меляса - згущений рослинний сік, обволікаючий кристали.

    Крім тростинного і бурякового цукру в якості підсолоджувачів використовуються також кукурудзяне патока, кленовий сироп, сорговий, пальмовий і солодовий цукор.

    Цукор - концентроване джерело енергії, швидко перетравлюється і легко засвоюється організмом. Цукор - висококалорійний продукт харчування. Енергетична цінність цукру - приблизно 400 ккал на 100 г.

    Цукор - головний інгредієнт кондитерських виробів . Цукор додають у різні напої - чай , кави , какао .

    Цукор служить консервантом для різних виробів з плодів і ягід - варень , джемів , желе .

    При захворюваннях, лікування яких вимагає низкоуглеводной дієти, у їжу використовуються різні замінники цукру .

    http://goodsmatrix.com.ua/goods-c....ar.html


    Стараюсь не есть всякую дрянь
     
    Форум о здоровой пище » Интересное о продуктах » Интересные статьи и материалы о продуктах питания » цукор (сахароза) (Что это?)
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

    Copyright MyCorp © 2018Сделать бесплатный сайт с uCoz