Товаровед | Дата: Четверг, 13.10.2011, 22:35 | Сообщение # 1 |
Подскажу чем питаться
Группа: Администраторы
Сообщений: 189
Статус: Offline
| Молоко сухе незбиране
Молоко сухе незбиране виробляється з пастеризованого незбираного коров’ячого молока шляхом згущення і подальшого висушування на розпилювальній сушці. Параметри Характеристика Смак і запах
Притаманні свіжому пастеризованому молоку без будь-яких сторонніх присмаків і запахів Консистенція
Дрібнорозпилений сухий порошок. Допускається незначна кількість комочків, які легко розсипаються при механічному впливі Колір
Білий із світлим кремовим відтінком Масова доля вологи, не більше
4,0% Масова доля жиру, не менше
20% Індекс розчинності, не більше
0,4 см³ сирого осаду Кислотність, не більше
21,0 Т° Чистота, не нижче
ІІ група МАіФАМ
Вищий сорт — не більше 50 000; перший сорт — не більше 70 000 Сальмонела в 25 г продукту
Відсутня БГКП
Не допускається Термін зберігання
8 місяців при t° від 0 ° до 10 °C та відносній вологості повітря не вище 85% Упаковка
Паперовий чотирьохшаровий мішок з поліетиленовим вкладишем вагою 25 кг Стандарт
ДСТУ 4273:2003
Завдяки високому професійному рівню співробітників і компетентності менеджерів, комп’ютеризованим виробничим потужностям та впровадженню прогресивних світових технологій, компанія стала одним із найбільших виробників промислових молочних продуктів в Україні й зайняла лідируючі позиції серед експортерів сухого молока.
http://www.favoryt.com/ua/products/?current=1064
Сухе молоко — дрібно розпилений сухий порошок білого кольору з світлим кремовим відтінком, який виготовляється зі звичайного пастеризованого молока способом згущення та висушування, при цьому зберігаючи властивості свіжого молока. Сухе молоко відновлюють розчиняючи його у теплій воді. Має запах властивий свіжому пастеризованому молоку, без сторонніх присмаків та запахів.
http://uk.wikipedia.org/wiki....A%D0%BE
Стараюсь не есть всякую дрянь
|
|
| |