Четверг
25.04.2024
12:41
ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа

+++
Нравится
Поиск
Реклама
Наш опрос
Знаете ли Вы что такое "Глутамат натрия"?
Всего ответов: 5
Полезные сайты
  • Справочник потребителя
  • Добавкам НЕТ
  • Молодь за права споживачів
  • Корисна Їжа
  • Друзья сайта
  • Я паркуюсь как МУ"АК
  • Сайт для активного отдыха
  • Мобильный сайт Василькова
  • Сайт ОСББ Киевских домов
  • Все об автомобилях
  • Зап части для УАЗ 4х4
  • Ремонт,строительство
  • Сайт о здоровой еде
  • Мобильный фан-клуб
  • Политика Украины
  • hand made Сувениры
  • Приватний НОТАРІУС
  • [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Форум о здоровой пище » Интересное о продуктах » Интересные статьи и материалы о продуктах питания » Пальмова олія, пальмовое масло (Ерве Бурдон. Скажіть "ні" пальмовій олії!)
    Пальмова олія, пальмовое масло
    ТовароведДата: Пятница, 04.11.2011, 22:12 | Сообщение # 1
    Подскажу чем питаться
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 189
    Репутация: 0
    Статус: Offline
    Ерве Бурдон. Скажіть "ні" пальмовій олії!

    Дорогі друзі,

    Я б хотів звернути Вашу увагу на продукт, який ми бачимо в кожному магазині, смак якого ми не відчуваємо, але який є отрутою. Про це в Україні ніхто не говорить. Так от, я говорю про ПАЛЬМОВУ ОЛІЮ.

    ЇЇ можна знайти в усіх наших стравах. Усе тому, що так заробляють гроші. В Україні не існує закону, який би регулював використання цієї олії.

    А проблема ось в чому:

    Ця олія – найшкідливіша для нашого здоров'я. Нам не треба споживати її. Зараз до кінця невідомо, чи виводиться цей продукт з організму.

    У пальмовій олії відсоток холестерину складає 45%, тоді як в оливковій – 15%, а в олії з волоського горіха лише 10%.

    Із вживанням цієї олії збільшується ризик серцевого нападу, вона прилипає до судин і не дає крові протікати по них, що приводить до порушення мозкового кровообігу і до інсультів.

    Пальмову олію ми можемо знайти не лише в місцевих продуктах, але також в шоколадних батончиках, "кіндер-сюрпризах", печиві, випічці…

    В Україні виробляють таку прекрасну соняшникову олію, так що місцеві виробники можуть використовувати її.

    Я рекомендую чинити так: завжди читайте список інгредієнтів на упаковці печива, випічки і шоколаду і вибирайте ті, в яких менше всього пальмової олії.

    Пальмову олію привозять з Індонезії, щоб виготовити її, знищують тропічні ліси і екологію цього регіону.

    Таким чином є три гідні причини, щоб бойкотувати цей продукт:

    1. Він шкодить Вашому здоров'ю!
    2. Ви врятуєте тропічні ліси для наступних поколінь!
    3. Ви підтримуватимете економіку своєї країни!

    Сьогодні ми усюди бачимо написи: "без ГМО", але коли ж з'явиться табличка "без ПАЛЬМОВОЇ ОЛІЇ"? Це буде набагато краще для нашого здоров'я.

    Я знаю, що ця тема безпосередньо не торкається "кулінарії", але це точно частина нашого харчування.

    Посміхайтеся частіше, а також нехай приготування їжі робить Вас щасливими.

    Автор: Ерве Бурдон (Hervé Bourdon) – французький шеф, ось що вже більше 10-ти років живе і працює у Києві. Саме він займається тим, що розвиває в українцях правильне відношення до їжі, а також ушляхетнює гастрономію в Україні. Він консультує місцеві ресторани і веде свої кулінарні курси, видає книги і мріє відкрити свій заклад.
    Прикрепления: 4776970.jpg (34.2 Kb)


    Стараюсь не есть всякую дрянь
     
    Форум о здоровой пище » Интересное о продуктах » Интересные статьи и материалы о продуктах питания » Пальмова олія, пальмовое масло (Ерве Бурдон. Скажіть "ні" пальмовій олії!)
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

    Copyright MyCorp © 2024Сделать бесплатный сайт с uCoz